The Work & Facilitation 30 Day Program

Je kunt direct aanmelden voor dit programma

(English below)

Waarom wil je dit programma doorlopen?

Dit programma is een onderzoek naar de gedachten en overtuigen  die stress veroorzaken. In het dagelijks leven is het een uitdaging om met compassie en een open houding anderen tegemoet te treden. Dit komt nog duidelijker naar voren wanneer je als gesprekleider of facilitator je neutraliteit probeert te behouden voor de groep. In 30 days of inquiry wordt The Work van Byron Katie gebruikt om te identificeren welke overtuigingen stress veroorzaken tijdens het faciliteren en daarbuiten.

Wat kun je verwachten?

Een programma voor zelfonderzoek (inquiry) verspreid over 30 dagen. Individueel, met een buddy en in een groep.  Het programma is gebaseerd op Deep Democracy en The Work©.  The Work van Byron Katie is een manier om stressvolle gedachten te identificeren en te bevragen. Deze 30 dagen zijn bedoeld om deelnemers te ondersteunen in het ontwikkelen van structuur en regelmaat in het doen van zelfonderzoek. Bij de diverse onderdelen van dit programma werk je individueel, met je buddy en in een groep.

The Work

Voor wie is dit programma?

Iedereen kan dit programma volgen. Ook wanneer je (nog) niet getraind bent in Deep Democracy en ondersteuning wilt in het doen van zelfonderzoek om meer inzicht te krijgen in waarom je stress ervaart tijdens en buiten facilitatie. Zelfonderzoek ondersteunt je houding in het leven en is in dit programma, gericht op stressors die je vaak tegenkomt als facilitator of leider. Thema’s die gekoppeld zijn aan het werken met groepen vormen een rode draad gedurende deze 30 dagen.

Faciliteer met meer zelfbewustzijn.

Praktisch

Het programma bestaat uit een hele dag op onze locatie in de Houthavens van Amsterdam waarin The Work wordt geïntroduceerd en geoefend. Deze dag wordt gevolgd door dagelijks 30 tot 60 minuten werk per dag met een buddy (via Skype of Zoom). Wekelijks wordt er een thema geïntroduceerd om het zelfonderzoek op te richten. Dit zijn universele thema’s die stress veroorzaken bij het faciliteren zoals: de verwachting van je opdrachtgever, de verwachting van deelnemers, de behoefte om een goede facilitator te zijn en de angst voor uitingen van emoties zoals verdriet en woede. 4 Weken lang wordt er elke week in een online groepsgesprek van 60 tot 90 minuten (max 10 deelnemers) gesproken over deze thema’s en geoefend met The Work.  We sluiten af met een middag op onze locatie in de Houthavens van Amsterdam.Deep Democracy logo Vind de startdatum van dit programma in onze agenda waar je ook inschrijven kunt. Alle tarieven vind je in het overzicht Ben je enthousiast geworden over programma? Neem contact met ons op wanneer je nog vragen hebt.

 

Planning

Start op 10 november

  • Dit programma is volledig online – 10 november- hele dag 
  • 4 skype/zoom calls (dinsdag  17, 24 november, 1 en 8 december 2020 van 19.00-21.00 uur)
  • dagelijks huiswerk: 30 tot 60 minuten online (of aan de telefoon)  met een buddy;
  • afsluitende middag op woensdag 9 december 2020  (14.00-17.00 uur).
  • 1 privé skype/zoom sessie, gefaciliteerd door onze collega Moud in Zimbabwe

AANMELDEN/ATTEND

 

The Work & Facilitation 30 Day Program

This program offers a way of inquiry of your thoughts and beliefs that might cause you stress. Our daily life challenges us to meet others with compassion and open vision. When you work with groups , this will show even more. How do you stay neutral and show compassion?  In our 30-Day program based on The Work from Byron Katie you learn to use this way of inquiry to identify your beliefs that may cause you stress. House of Deep Democracy offers an complete program for self inquiry of 30 days. You work individual, with a buddy and in a group. We use both Deep Democracy and The Work in this program. These 30 days are designed to support the participants in their inquiry of thoughts that cause stress. Anyone can join the program. You don’t need to be trained in Deep Democracy. Self inquiry supports your attitude and confidence in your work as a facilitator and life in general. The Work Next video shows a interview about The Work with dr Ann Krispenz by Yonathan Keren. Ann is involved in academic research  concerning self inquiry.

Wat zeggen deelnemers aan de pilot van The Work for DD Month?

Dit programma is echt een aanrader! Heeft me veel inzicht gegeven en helpt echt om het zelfonderzoek te integreren in het dagelijks leven.
Christien OudshoornEducator, Coach & consultant

Wat zeggen deelnemers aan de pilot van The Work for DD Month?

Het werken met The Work afgelopen december met Yonathan was zeer betekenisvol. De eeuwige dans van neutraliteit werd wat mij betreft weer een tandje hoger gezet en bracht mij zelfinzicht (shockerend en positief). Eigenlijk elke dag heb ik weer zo'n momentje 'nodig', dus kan me voorstellen dat de 30 daagse enorm goed kan werken. Kan er zelf helaas niet aan meedoen, wellicht weer in de toekomst.
Inge WallageOwner/founder The Butterfly Effect
This product is really awesome!
John SmithHead of ACME
This product is really awesome!
John SmithHead of ACME