The Work & Facilitation 30 Day Program

Waarom wil je dit programma doorlopen?

Waarom reageer je op een bepaalde manier in bepaalde situaties? Waarom beïnvloeden het gedrag en uitingen van mensen de wijze waarop jij je gedraagt?
In het dagelijks leven is het een uitdaging om met compassie en een open houding anderen tegemoet te treden. Dit komt nog duidelijker naar voren wanneer je als gesprekleider of facilitator je neutraliteit probeert te behouden voor de groep.
Wil je inzicht in je eigen gedrag  en met neutrale houding en meer ontspannen voor een groep kunnen staan? Dan is dit 30-daags programma iets voor jou!

Wat kun je verwachten?

Een programma voor zelfonderzoek (inquiry) verspreid over 30 dagen. Individueel, met een buddy en in een groep.  Het programma is gebaseerd op Deep Democracy en The Work©.  The Work van Byron Katie is een manier om stressvolle gedachten te identificeren en te bevragen.
Deze 30 dagen zijn bedoeld om deelnemers te ondersteunen in het ontwikkelen van structuur en regelmaat in het doen van zelfonderzoek. Bij de diverse onderdelen van dit programma werk je individueel, met je buddy en in een groep.

  • 1 dag Live (5 februari 2019 in Amsterdam van 10.00- 17.30 uur)
  • 4 skype/zoom calls (60 min.) ( 12 februari, 19 februari, 26 februari en 5 maart van 19.00-20.00 uur)
  • dagelijks huiswerk: 30 tot 60 minuten online (of aan de telefoon)  met een buddyThe Work

Voor wie is dit programma?

Iedereen kan dit programma volgen. Ook wanneer je (nog) niet getraind bent in Deep Democracy en ondersteuning wilt in het doen van zelfonderzoek en je neutraal op wilt kunnen stellen. Zelfonderzoek ondersteunt je houding in het leven en is in dit programma, gericht op je competenties als facilitator of leider. Thema’s die gekoppeld zijn aan het werken met groepen vormen een rode draad gedurende deze 30 dagen.

Verbeter je skills als facilitator !

Praktisch

Het programma bestaat uit een hele dag op onze locatie in de Houthavens van Amsterdam waarin The Work wordt geïntroduceerd en geoefend.
Deze dag wordt gevolgd door dagelijks 30 tot 60 minuten werk per dag met een buddy (via Skype of Zoom).
Wekelijks wordt er een thema geïntroduceerd om het zelfonderzoek op te richten. Dit zijn universele thema’s die stress veroorzaken bij het faciliteren zoals: de verwachting van de klant, de verwachting van de deelnemers, de behoefte om een goede facilitator te zijn en de angst voor grote emoties zoals verdriet en woede.

4 Weken lang wordt er elke week in een online groepsgesprek van 90 minuten (max 10 deelnemers) gesproken over deze thema’s en geoefend met The Work. Deep Democracy logo

Vind de startdatum van dit programma in onze agenda waar je ook inschrijven kunt.
Alle tarieven vind je in het overzicht

Ben je enthousiast geworden over programma? Neem contact met ons op wanneer je nog vragen hebt.

 

Wat zeggen deelnemers aan de pilot van The Work for DD Month?

Het doen van deze 30 daagse heeft me heel veel gegeven: Betekenisvolle en diepgaande interactie met de andere deelnemers, inzicht in mezelf anderen en de wereld, en een hele goeie tool om zelfonderzoek te doen(....)Daarnaast ben ik verwonderd over wat de methode allemaal bij me teweeg bracht en dat op een hele liefdevolle zorgdragende en milde manier! (......) Ik zou iedereen die nieuwsgierig is naar zijn- of haarzelf aanraden om deze magische ervaring in te stappen!
Mahogany MentDeep Democracy delegate en student Psychologie

Wat zeggen deelnemers aan de pilot van The Work for DD Month?

Het werken met The Work afgelopen december met Yonathan was zeer betekenisvol. De eeuwige dans van neutraliteit werd wat mij betreft weer een tandje hoger gezet en bracht mij zelfinzicht (shockerend en positief). Eigenlijk elke dag heb ik weer zo'n momentje 'nodig', dus kan me voorstellen dat de 30 daagse enorm goed kan werken. Kan er zelf helaas niet aan meedoen, wellicht weer in de toekomst.
Inge WallageOwner/founder The Butterfly Effect
 

Inschrijven?

Heb je al besloten? Schrijf je dan meteen in voor één van de trainingen.