Onderstaand vind je onze agenda, chronologisch weergegeven. Klik op de training van je keuze om je aan te melden en meer info.

  Het is een bijzondere tijd; de continue aangepaste richtlijnen van de Overheid en het RIVM vragen veel van de flexibiliteit van de deelnemers én van House of Deep Democracy. Meest recente richtlijnen doen een appèl op de verantwoordelijkheid van de organisatie. We bieden momenteel waar mogelijk onze trainingen online. Deep Democracy level 1 bieden we live, onder speciale aanpassingen van de ruimte Zo geven we op maat vorm aan de adviezen en stellen deze bij wanneer de richtlijnen, cijfers en situatie wijzigt. Meer lezen over de aanpassingen?

 

 

 

Karavanserai Amsterdam

We vinden dat alle deelnemers voldoende oefenruimte moet kunnen krijgen en het volledig curriculum behandelen. Ondanks de grote populariteit voor de trainingen, beperken we dan ook de  groepsgrootte van de live trainingen tot 10 personen. 
We hopen op je begrip hiervoor wanneer een training vol is. 

We trainen in Amsterdam op onze vaste plek, Karavanserai Amsterdam. Deze locatie past bij de methode,  onszelf en hopelijk bij jou! Voel je welkom.

Haparandaweg 67, C6+C7
Amsterdam

ROUTE

In Arnhem en Den Haag trainen we op diverse locaties; allemaal passend bij de methode en House of Deep Democracy.